“For a German and a Finn, the truth is the truth. In Japan and Britain, it is all right if it does not rock the boat. In China, there is no absolute truth. In Italy, it is negotiable.”Richard D. Lewis

Interculturele communicatie

Etiquette is het meeste beïnvloed door cultuur, godsdienst en het land. In het ene land kan iets normaal zijn, terwijl in het andere land het faux pas is. Het is belangrijk om de lokale gewoontes en etiquette te weten, wanneer u zaken doet met buitenlanders of als u een zakenaangelegenheid heeft in het buitenland. U kunt een geweldig product hebben, maar een eerste indruk is het belangrijkst of u een succesvolle zaak heeft of niet.

Onze training interculturele communicatie bereidt u voor om met andere culturen te kunnen omgaan. U zult ontdekken dat uw zakenvoorstel niet zomaar wordt geaccepteerd. Een persoonlijke relatie moet namelijk eerst worden opgebouwd, voordat u met het voorstel komt.

Onderwerpen die wij o.a. behandelen:

Inzicht in uw eigen cultuur

Informatie vreemd land

Verschillende cultuurmodellen

Interculturele quiz

Omgaan met verschillen en tips

Verwachtingen en Taboes

Al onze trainingen kunnen worden aangepast naar uw wensen en vereisten. De trainingen worden gegeven in het Engels of Nederlands.

Contact Informatie

Global Etiquettes
info@globaletiquettes.com

Bedrijfsregistratie

KVK: 68071000

Algemene Informatie

Algemene Voorwaarden

Global Etiquettes is een getraind en gecertificeerd specialist op het gebied van etiquette, protocol, interculturele communicatie en imagostyling.