Over ons

De zakenmarkt wordt steeds meer internationaler. Globalisering van industrieën, bedrijven en reizen brengen mensen bij elkaar. Bedrijven staan voor grote uitdagingen om mee te kunnen gaan met deze snel veranderende internationale trends en het behouden van een geweldig bedrijfsimago.

Uw internationale klanten verwachten van u cultureel inzicht, zekerheid en betrouwbaarheid. Uitstekende omgangsvormen zijn belangrijk tijdens het communiceren en onderhandelen, maar ook in de sociale omgang met mensen. Kennis van verschillende culturen in de wereld is onmisbaar. Men moet zoal weten wat er verwacht wordt of wat men juist moet vermijden bij andere culturen. Iedereen die wenst te slagen in de internationale wereld, moet goede sociale en professionele vaardigheden bezitten.

Global Etiquettes geeft trainingen en workshops voor individuen, bedrijven en onderwijsinstellingen. Hieronder vindt u een overzicht:

Internationale Zakelijke Etiquette

Diplomatieke Protocol

Persoonlijk StylingAdvies

Interculturele Communicatie

Internationale Sociale Etiquette

Onze unieke programma’s bestaan uit een combinatie van informatie en praktijkoefeningen. Ons doel is om u zelfvertrouwen te geven en inzicht om succesvol om te gaan met iedere persoon zowel sociaal als professioneel op ieder niveau.

Contact Informatie

Global Etiquettes
info@globaletiquettes.com

Bedrijfsregistratie

KVK: 68071000

Algemene Informatie

Algemene Voorwaarden

Global Etiquettes is een getraind en gecertificeerd specialist op het gebied van etiquette, protocol, interculturele communicatie en imagostyling.